Zettjes Muziektips

Huiselijk vrouw bank koffie boekje en lekker muziek luistern Illustratie Studio Kuukeluus Sfeermaker Zettje platform
Mijn leven is niet voor te stellen zonder muziek, muziek om even lekker tot rust te komen maar ook om gezellig mee te zingen (als ik alleen ben), even de heupen los te gooien met een power boost, gewoon even in je donkere mood te gaan hangen of een dip om te zetten naar een vrolijke bui met de vrolijke muziek. Mijn lijsten en gevonden pareltjes vind je in deze rubriek.

Zettje

Heb jij een leuke aanrader stuur de tip gerust even door.

Zettje persoonlijke

Spotify muzieklijsten

Tik op de tekstafbeelding om naar de muzieklijst op Spotify te gaan

Deze HAPPY playlist bevat heerlijke vrolijke muziek om jou een “Zettje in de goede richting” te geven

Een schop onder je kont en een flinke POWER BOOST met deze muziek lijst voor een pittig “Zettje in de goede richting”

Het lukt niet altijd om jezelf een “Zettje in de goede richting” te geven, even wegzakken in je MOOD om daarna weer verder te kunnen.

Fijne muziek met lekkere chauvinistische muziekkeuzes van NEDERLANDSE BODEM waar de roots van “Zettje in de goede richting” liggen

Keuze van “Zettje in de goede richting” uit NEDERLANDSTALIGE muziek, geen smartlappen, wel power, ballets en ander soort meezingers.

Opgegroeid met een brede keuze aan muziek, die mij op verschillend vlak een “Zettje in de goede richting” gaven, pure JEUGDSENTIMENT

Misschien een “Zettje in de goede richting” maar misscchien ook niet want ik versta hier niets van… FRANS, SPAANS ENZO.. lekker klinkt het zeker, Vrolijk!

Lekker tot rust komen met de sfeervolle rustige EASY LISTENINGE muzieklijst voor een “Zettje in de goede richting”

Soms moet er naar het “Zettje in de goeder richting” even dieper gezocht worden, in oud of nieuwe KLASSIEKers bijvoorbeeld.

Jezelf even een pas op de plaats geven met deze SOUL muziek, laat je relaxt meevoeren naar een “Zettje in de goede richting”

Zettjes gevonden Spotify pareltjes

Tik op de foto om naar de muzieklijst op Spotify te gaan

FLOW SLOW SUNDAY

Bij Flow magazine zijn ze dol op plaatjes draaien. Voor iedereen die (nog) geen platenspeler heeft: luister mee naar de GOLDEN OLDIES voor een SLOW (sun) DAY

TO HOT FOR SUMMER

Een lijst met diverse genres en één ding gemeen; Perfect voor een lange warme zomer

ZITKUILMUZIEK

Een lijst ontstaan tijdens de lockdown voor mensen die het gelul en besmettingen aan anderen overlaten. Samen in de ZITKUIL de harmonie opzoeken.

CROONER CLASSICS

Timeless and smooth, hier je favoriete crooners voor een heerlijk nostalgisch chill moment 

Heb jij een favoriete muzieklijst geef de tip dan vooral even door via de socials of het contactformulier!

Zie ook:

Boekentips

Regelmatig moet ik even een rustmoment pakken en dat doe ik soms met een boek. Welke boeken ik heb gelezen, hoeveel sterren ik het boek geef, de prijs en waar je het boek kunt vinden zie je in deze rubriek.

Podcasttips

Tijdens bepaalde bezigheden en mijn vele rustmomenten luister ik regelmatig een podcast. Welke podcasts ik luister en  waar jij deze kunt vinden, vind je hier in deze rubriek.

Gedicht: @Brievenbusgeluk