Zettjes Themapagina over vertragen

Vertragen

Welkom op deze themapagina
Hoe zou het zijn als we meer vertragen? Wat kun je doen om te vertragen
In onze drukke en hectische wereld lijkt het soms alsof we altijd haast hebben en nooit genoeg tijd hebben om alles te doen wat we willen. We racen van de ene taak naar de andere, zonder echt te genieten van het moment. Maar wat als we zouden ‘vertragen’ en wat tijd zouden nemen om op ademen te komen?

Lizette 

Deze pagina wordt gaandeweg aangevuld met ideeën over vertragen, leuke oefeningen om te doen, ook creatieve bezigheden, quotes en hoogstwaarschijnlijk nog veel meer. Klik op foto/afbeelding om te lezen, luisteren, tekenen en … 

Vertraag met creatieve oefeningen
Vertraag met deze Podcast Tips
Vertraag met leuke creatieve workshops
Vertraag met tips op mijn socialmedia en…

Creatieve oefeningen helpen je om jouw gedachten te vertragen en je meer bewust te worden van het moment. Door je te concentreren op het creatieve proces, kun je jouw gedachten en zorgen loslaten en je meer ontspannen. Daarnaast stimuleren creatieve oefeningen de verbeeldingskracht en kunnen ze bijdragen aan het oplossen van problemen en het genereren van nieuwe ideeën. Het beoefenen van creativiteit kan dus een effectieve manier zijn om te vertragen en meer in contact te komen met het hier en nu.

Mini schetsboekje

@groeilijnen

Zorgen voor jezelf op kunstzinnige wijze

@storyartpaper

We rennen bijna doof en blind van A naar B en C, maar hey, genieten onderweg is ook een goed idee.

#LIZISMORE

In onze drukke wereld is het belangrijk om af en toe te vertragen en te genieten van het moment. Een manier om dit te doen is door te luisteren naar podcasts. Podcasts bieden een moment van rust en ontspanning, waarbij je je gedachten even kan laten varen en je kunt laten meevoeren door boeiende verhalen en interessante gesprekken. Dus neem de tijd, zet je favoriete podcast op en geef jezelf de kans om even tot rust te komen en te genieten van het moment.

Podcast:
Zelfzorg

@anneelberseyogatherapie

 
Podcast:
StoryArtPaper

 Kunstzinnig proces voor rust en balans

@storyartpaper

 
Podcast:
Vertragen de sleutel tot versnellen

@de_gelukkige_eter

 
Podcast:
De kunst van vertragen

@energetischhuis

In deze Workshops kun je heerlijk vertragen en leer je hoe je door middel van verschillende creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen, handwerken of knutselen, meer rust en ontspanning in je leven kunt brengen. Door even uit de dagelijkse sleur te stappen en je creativiteit te uiten, kun je je geest tot rust brengen en je gedachten verzetten. Deze workshops zijn ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan een moment van bezinning en ontspanning in een drukke wereld.

In mijn socialposts deel ik regelmatig tips en adviezen over hoe je kunt vertragen in het dagelijks leven. Dit kan gaan over het verminderen van stress, het bewuster omgaan met je tijd, het creëren van rustmomenten of het vinden van balans tussen werk en ontspanning. Deze tips zijn gericht op het vertragen van het vaak snelle en hectische tempo van ons moderne leven, zodat je meer kunt genieten, ontspannen en in het moment kunt zijn. Ik hoop dat deze tips je inspireren om bewust te kiezen voor meer rust en ontspanning in je leven.

Deze kleurplaten zijn speciaal gemaakt voor het Zettje platform en zijn een GRATIS cadeautje van Liefs Anoes  

Aangeboden door illustrator @liefsanoes

Sjabloon van een gezellig pop-up huisje om in elkaar knutselen.

Scroll naar boven